O nama

Dijagnostički centar je počeo sa radom 2007. godine. Cilj ustanove je da poboljša dostupnost zdravstvenih usluga svima kojima je to potrebno.

Kod nas možete zakazati širok spektar specijalističkih pregleda i dijagnostičkih metoda. Pružanje usluga je na visokom profesionalnom nivou, bez čekanja, i u zakazanim terminima.

Poseban kvalitet predstavljaju redovne konsultativne posete profesora sa Medicinskog fakulteta u Beogradu.

Od januara 2012. godine počela je sa radom savremena laboratorija u okviru Dijagnostikog centra. Laboratorija Vam omogućava da bez zakazivanja možete uvek uraditi analize, koje će biti obradjene u najkraćem vremenskom roku. Većina analiza izdaje se za samo sat vremena. Ovim se proširio spisak usluga koje brzo i efikasno možete dobiti u našoj ustanovi.

Od avgusta 2014. godine počela je sa radom savremena ginekološka ordinacija koja uz eminentne stručnjake, kao i vrhunske konsultante(prof. dr. Miodrag Stojković i dr. Nebojša Marković iz Leskovca), koristi 4D.

Magnetna rezonanca je od 2014. godine, počela da se primenjuje u našoj ustanovi. Na magnetu T 1,5, uredjaju poslednje generacije, jedinstvenom u Zapadnoj Srbiji, uz poznate stručnjake iz oblasti radilogije, možete odmah, nakon snimanja, dobiti u elektronskoj i pisanooj formi, tražene rezultate.

U cilju poboljšanja rada Dijagnostičkog centra planiraju se i dodatne aktivnosti o kojima ćete biti blagovremeno obavešteni.

Potpis